Red Sofa представили сингл “Одна”

Львівський pop rock гурт Red Sofa поділився своєю новою авторською піснею “Одна”, яка стала першою роботою колективу у співпраці з новим вокалістом Андрієм Кузиком.

«Пісня про ту одну, з якою все важко і водночас легко. Думаю, в кожного було таке, що ти ніби розумієш людину і чого вона хоче, але потім виявляється, що це все мало зовсім інше значення. Інколи складається враження, що вона хоче “весь світ перекрутити” і “вона може в голові бурю за мить зробити”. Кроки її змушують зупинитися і прислухатися. Вона може своїм поцілунком вночі розбудити… Вона одна така… І навіть ця пісня не може передати всю силу її характеру», – розповіли про новинку хлопці.

Гурт Red Sofa був заснований у 2016 році. Як зізнаються самі хлопці, назва колективу з’явилась через те, що у одного з них дійсно є великий червоний диван, власне на якому і народжувались їхні творіння.

Спочатку гурт задумувався як акустичний проект, але за справу взявся відомий львівський саунд-продюсер Роман Микульський, і тепер Red Sofa отримав цікаве звучання з елементами духових та струнно-щипкових інструментів.