Helloween Pumpkins United в Києві 09.04.2018

Останнім часом українські фанати металу мають багато приводів радіти – цьогорічна осінь, зима та весна дуже насичені різноманітними концертами. Нещодавно стало відомо, що німецький пауер-гурт Helloween завітає до України! Ця надзвичайна подія відбудеться 9 квітня у Палаці Спорту (Київ).

Сенсаційна новина для усіх прихильників гурту. Відомо, що цієї осені гурт відновить виступи в оригінальному складі, адже попереду у Helloween спільний тур Pumpkins United, під час якого усі учасники гурту будуть разом, і зіграють усю класику бенду. Протягом багатьох років організатори намагались привезти засновників німецького melodic speed metal в Україну, і , нарешті це вдалось зробити компанії «Квартал-Концерт». Один з найвпливовіших та найбільш шанованих метал-гуртів планети за роки своєї творчої діяльності випустив 3 «живих» альбоми, видав 15 студійних, та заробив безліч нагород. Історія гурту налічує більш, ніж 30 років, і за цей час Helloween назбирали цілу армію фанатів з усього світу!

Як відомо, вже офіційно підтверджена перша дата концерту з туру – гурт виступить 28 жовтня 2017 року в Сан-Пауло. Опісля цього німці відіграють в обраних містах Латинської Америки, заїдуть до Європи, США та навіть Азії! На першому та єдиному концерті відвідувачі отримають змогу насолодитись живим виконанням улюблених хітів кумирами, та отримати кайф від надзвичайно емоційного вечора. Усіх фанів чекає дуже велика програма, кілька таємних сюрпризів, та майже три години найбільших хітів з трьох десятиріч, на протязі яких гурт пронесе слухача через весь репертуар Helloween.