1914 представили сингл з лідером Paradise Lost

1914 представили перший сингл з нового альбому та лірик-відео до нього. Запрошеним гостем у композиції “…And a Cross Now Marks His Place” став Nick Holmes, засновник та вокаліст гурту Paradise Lost.

Третій повноформатний альбом 1914 під назвою ‘Where Fear and Weapons Meet’ побачить світ 22-го жовтня на Napalm Records.

«Українські експерти WWI 1914 продовжують розповідати жахливі казки про Першу світову війну, долю її солдатів, їхню смерть, страх та подвиги, які ніколи не будуть забуті. 11 пісень чистої історичної жорстокості, що увійдуть до нового альбому ‘Where Fear and Weapons Meet’, продовжать повноформатні релізи ‘The Blind Leading the Blind’ (2018) та ‘Eschatology of War’ (2015), які отримали високі оцінки критиків. Альбом створює витончену різноманітність надзвичайно брутального blackened death metal, підкресленого драматичними та реалістичними звуковими пейзажами та тривожними мелодіями, приправленими наближеннями до sludge і doom», – коментує лейбл.

«Історія, що стоїть за “…And a Cross Now Marks His Place”, повністю захопила мене: це справжній лист, написаний від руки британським офіцером матері солдата, який загинув у бою. Це не стандартна форма, надіслана тисячами, а скоріше особисте повідомлення. Він описує, як помер її син, промовляє слова втіхи і наголошує, як Корона пишається ним, черговою жертвою різанини між Імперіями», – коментує вокаліст 1914 Дмитро Кумар.

Передпродаж альбому ‘Where Fear and Weapons Meet’ доступний на ресурсах Napalm Records.

Титульне фото: Микола Матвіюк


Якщо Вам подобається те, що роблять Daily Metal і Радіо GARTA, Ви можете підтримати нас на Patreon.

Become a Patron!