1914 презентують альбом у Києві

1914 продовжують розповідати історії про страх, смерть та безглуздість на сторінках Першої світової війни. 19-го листопада вони привезуть свій новий альбом ‘Where Fear and Weapons Meet’ до Києва.

Підписавши контракт із лейблі Napalm Records у 2019, 1914 представили на ньому свій третій повноформатний альбом ‘Where Fear and Weapons Meet’ 22-го жовтня цього року.

Читати рецензію на альбом ‘Where Fear and Weapons Meet’: https://www.dailymetal.com.ua/1914-where-fear-and-weapons-meet

До релізу також увійшли спільні композиції із Sasha Boole та лідером Paradise Lost Nick Holmes.

«Українські експерти WWI 1914 продовжують розповідати жахливі казки про Першу світову війну, долю її солдатів, їхню смерть, страх та подвиги, які ніколи не будуть забуті. 11 пісень чистої історичної жорстокості, що увійшли до нового альбому ‘Where Fear and Weapons Meet’, продовжують повноформатні релізи ‘The Blind Leading the Blind’ (2018) та ‘Eschatology of War’ (2015), які отримали високі оцінки критиків. Альбом створює витончену різноманітність надзвичайно брутального blackened death metal, підкресленого драматичними та реалістичними звуковими пейзажами та тривожними мелодіями, приправленими наближеннями до sludge і doom», – коментує лейбл.

Концерт пройде за підтримки гуртів Kasu Weri і Juggernaut. Подію можна буде відвідати за наявності зеленого сертифікату про повну вакцинацію або довідки про негативний результат ПЦР чи експрес-тесту, зробленого не раніше ніж за 72 години до заходу. На експрес-тестування для відвідувачів клубу ‘Atlas можна отримати знижку за наявності квитка.

Коли: 19.11, 19:00
Де: ‘Atlas, м. Київ, вул. Січових Стрільців, 37-41
Квитки: https://concert.ua/uk/event/1914

Зустріч події на Facebook: https://www.facebook.com/events/514596842976326

Титульне фото: Микола Матвіюк


Якщо Вам подобається те, що роблять Daily Metal і Радіо GARTA, Ви можете підтримати нас на Patreon.

Become a Patron!