1914 презентують ‘The Blind Leading The Blind’ у Києві

Пориньте в моторошну атмосферу Першої світової війни вже цієї суботи, 16 лютого, коли 1914 презентують свій новий альбом ‘The Blind Leading the Blind’ в клубі MonteRay Live Stage.

Альбом було випущено 11 листопада минулого року. Його реліз було присвячено столітньому ювілею пам’ятної дати 11.11.1918, коли об 11 годині 11 хвилині всі гармати на фронтах Першої світової нарешті замовчали, і війна була офіційно завершнна.

Це вже друга платівка в арсеналі гурту. Робота отримала значну кількість схвальних відгуків від вітчизняних та зарубіжних видань, а також була відзначена нагородою “Найкращий український metal альбом 2018 року” за версією The Best Ukrainian Metal Act.

Альбом пронизаний атмосферою часів війни, емоціями невизначеності та страху не дожити до завтрашнього дня, але, в той же час, героїзмом та справжньою звитягою. Це не про баронів чи міністрів, які вирішували долю світу, а про звичайних солдат, що сидячи в окопах, кожного дня дивилися в обличчя смерті. Саме цю атмосферу нам обіцяють відтворити 1914, перетворивши сцену на військову позицію одного з театрів бойових дій Великої Війни!

Спеціальним гостем концерту стане київський trash/death metal гурт BSxBC.

Зустріч концерту на Facebook: https://www.facebook.com/events/376059706298941